Lakritspuck Bites

Lakritspuck Bites

Candy People tar aldrig foten från gaspedalen när det kommer till att återskapa glassklassiker i godisform och Lakritspuck Bites är inte något undantag.

De är formade som små söta och runda puckar och de doftar rejält med lakrits och hockeypulver. Eller snarare Chock-tuggummi.

Det första som möter tungan är en intensiv saltlakritssmak som äter upp all vaniljsmak från fyllningen. Kärnan är seg på ett speciellt sätt. Slät och len, lite konstgjord.

I eftersmaken tittar vaniljen fram som gubben i lådan när lakritsen fasats ut. Men lakritsen hänger också kvar länge på tungan. Allra sist framträder en imponerande känsla av glass i munnen, på ett oväntat sätt.

Då Sockerbiten inte tycker att glass ska förpestas med lakrits så var det längesedan Lakritspuck inmundigades i glassform och således är det svårt att säga hur lika dessa godisbitar är originalet. Sockerbiten får helt enkelt be er trogna läsare återkomma i kommentarerna angående det.

Vad kostar Lakritspuck Bites och var köper jag dem?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Gåva, tack Candy People. Köp hos Coopers Candy och MatHem eller i lösvikten hos exempelvis Hemmakväll.
Rekommendation: Alla godisglassar måste i alla fall testas.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Lakritspuckar

Små och söta puckar fyllda med något gott.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.