Malaco Kick Bites Sea Salt & Raspberry

Malaco Kick Bites Sea Salt & Raspberry

Normalt äter inte Sockerbiten lakrits, men för nyheten Malaco Kick Bites Sea Salt & Raspberry görs ett undantag. Cloetta var dessutom så schyssta att de bjöd på en påse.

Malaco Kick Bites Sea Salt & Raspberry innehåller två smaker, hallon och saltlakrits. Den salta biten doftar som tuggummit Shock, om ni kommer ihåg det. Lika salt är lakritsen också. Konsistensen är skönt seg och len som fudge. Den väl tilltagna sältan möter upp sötman på ett fint sätt, så pass att lakritssmaken motas i grind.

Saltlakritsbiten är riktigt behaglig ändå, speciellt med den färska och sega konsistensen. Hallonbiten är dessvärre lite mer grynig och fylld med hallon. Som en sötlakritsstång. När söt lakrits möter sött hallon blir smaken lite fadd och inte alls särskilt rolig. Bra seghet även här dock.

Malaco Kick Bites Sea Salt & Raspberry är faktiskt en reko nyhet som säkert faller många lakritsfantaster i smaken. Här blandas nämligen både söt och salt lakrits.

Vad kostar Malaco Kick Bites Sea Salt & Raspberry och var köper jag dem?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Välsorterade matbutiker osv. MatHem.se inom kort, kanske.
Rekommendation: Bäst i serien.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.