Malaco Crazy Face

Malaco Crazy Face

Malaco Crazy Face finns i tre olika påsar och sex olika smaker. Det varierar från lakrits till karamell och tuggummi. Förpackningarna är lite kul och höjer förväntningarna att detta skall vara något alldeles extra. Ditt ansikte ska vrida sig av sälta, syra och bubblighet.

Malaco Crazy Face är små sega kulor av olika kulör och smak. Inuti dem finns en finkornigt pulver som egentligen kanske benämns som granulat? Segheten är i alla fall trevlig och smakerna likaså.

Tyvärr lever inte pulvret upp till förväntningarna. Ansiktet grimaserar knappt någonting. Visst, saltpulvret är salt, syrlighetspulvret är surt och det bubblande pulvret fräser till. Men mycket mer än så händer inte. På sin höjd blir smakerna lite mer intensiva. Äpplet blir mer omoget, lakritsen blir saltare och tuggummit blir sprakigare.

Det är dock lätt att råka slänga in kula efter kula av Malaco Crazy Face i munnen, då de kan vara lite beroendeframkallande. Vissa är tråkiga och vissa är goda.

Malaco Crazy Face finns också som bars som liknar Refresher. De är både segare, hårdare och surare än kulorna. Dessutom fastnar de i tänderna något helt crazy.

Vad kostar Malaco Crazy Face och var köper jag dem?

Pris från ca 10 kr.
Inköpsställe: Hemmakväll. Snart MatHem.se
Rekommendation: Gör en kul grimas själv istället. Eller prova Crazy Face om du inte vill grimasera.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Godis

Hey, crazy face! Lite pulver är det i bollarna.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook
 • Cw

  Passar bra att använda ett ord som används lite för ofta då det inte lever upp till denna situation – SPÄNNANDE :) Men du har en stor låda med allt i? Eller köper man påsarna separat och refreshers-liknande-tuggbitarna separat?

  • Ja precis man köper de separat :)

   • Cw

    Säg inte att Malaco specialtillverkade en låda bara för dig för att de ville att du skulle recensera produkten på din eminenta blogg? :) Var får man annars tag på hela lådan som finns på bilden? :)

    • Hehe inte bara för mig, men hör nog till deras marknadsföringsmaterial :)

 • Mange L

  Prova dom nya som är med chili och andra starka smaker. Klart mer intressanta.

  • Har faktiskt ätit dem men inte orkat skriva nåt än :D De var helt ok tycker jag.