Coca-Cola Dreamworld

Coca-Cola Dreamworld

Coca-Cola Dreamworld kom ut i somras i både fullsockrad version och som zero i USA, UK och Norge. Den är en del av Coca-Cola Creations. Den sockerfria finns nu hos Klippkungen efter att ha florerat i Norge ett tag. Hur smakar den då? Den beskrivs som Dream Flavored.

Den söta lilla burken innehåller en läsk som doftar mycket fruktigt av persika eller mango. Sötman är mörk och djup och består av en korsning av sötma från mörk sirap och frukt eller bär.

Det är svårt att undgå känslan av energidryck eller medicin emellanåt. Och det svalkar i munnen på samma sätt som mint gör, men ändå  smakar det inte mint.

Smaken är svår att avgöra, allt ifrån svarta vinbär till tropiska frukter känns det som man blandat i vanlig Coca-Cola. Till slut blir resultatet i alla fall mer god än inte god. Drömmigt och lite konstigt.

Vad kostar Coca-Cola Dreamworld och var köper jag den?

Pris ca 32 kr.
Inköpsställe: Klippkungen (Zero) och Snackje. Kanske med en Klippkungen rabattkod.
Rekommendation:

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.