Fazer Raisin & Almond with Crispy Puffs

Fazer Raisin & Almond with Crispy Puffs kanske inte känns så nyskapande men det är en av nyheterna från Fazer år 2023. Just nu finns den bara online och i Finland, men den kommer till Sverige om några veckor.

Chokladkakan är härligt knagglig i botten av alla krispiga puffar, men inget avslöjas av doften som bara bjuder på söt chokladarom. Vidare hittar man stora bitar av russin och små bitar av mandel i chokladen.

Chokladen är av hög Fazer-standard som vanligt. Den funkar bra ihop med ett luftigt krisp och hackade nötter. Russinen fastnar gärna i tänderna och lägger till ett djup och mörker i sötman samt en lätt fruktig ton.

Alla smaker är dock lite ensidiga vilket gör att man saknar något. Något mer tydligt salt eller sött. Vilket hade gjort det till ett ännu bättre jägarsnus.

Vad kostar Fazer Raisin & Almond with Crispy Puffs och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: Godis247.se eller Fazer Shop (kommer till Sverige om några veckor)
Rekommendation: Är du i akut behov av enkelt jägarsnus? Här är svaret.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Karl-Fazer Raisin & Almond with Crispy Puffs

Russin, mandel och krispiga puffar får vi här.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.