Magnum Double Sunlover

Magnum Double Sunlover

Magnum Double Sunlover är det soliga syskonet till den tidigare testade Magnum Double Starchaser. Kan mango, passionsfrukt (som bara nämns på baksidan), vit choklad och kokos vara en bra kombination?

Glassen doftar fruktigt och fräscht av mango, passionsfrukt och kokos, så det är ingen tvekan vad som väntar vid första tuggan. Det omslutande lagret av vit choklad innehåller dessutom tydliga bitar av kokos. I genomskärning är glassen rent av vacker.

Mango- och passionsfruktssåsen är ordentligt syrlig och får både tunga och ögon att knipa ihop. Den är somrigt fräsch och fruktig i smaken. Glassbasen är gräddig och smakar vanilj. En virvel av något mangosorbetliknande löper igenom hela glassen.

Den vita chokladen är söt och god. De små bitarna av seg kokos bjuder inte på särskilt mycket smak, vilket är helt okej.

Tillslut landar vi i två liknelser. En fruktig kokosboll utan kakao. En korsning av Solero och Magnum White.

Vad kostar Magnum Double Sunlover och var köper jag den?

Pris ca 32 kr.
Inköpsställe: Pressbyrån och 7-Eleven
Rekommendation: Vill du ha något fruktigt och syrligt? Kör på!

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Magnum som Double Sunlover

Fruktig sås och vit choklad med kokos.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.