Favoritbutiker

Varför inte lista några av Sockerbitens favoritbutiker? Ja, varför inte! Utan inbördes ordning kommer några guldkorn här.

MatHem.se

Helt enkelt bästa matbutiken på nätet, inget tvivel! Har ofta något lockande specialerbjudande på sockersnask, är snabba på nyheter och har ett gigantiskt sortiment. Det är guld värt att få hem sockret till dörren!
Se recensioner av produkter från MatHem.se här.

Usagodis.se / Coopers Candy

Har alltid något nytt kul på lager inom godis och dryck, från andra sidan pölen då. Importerar dessutom vissa produkter själva. Tips – besök de fysiska butikerna för att hitta guldkorn inom läsk på glasflaska. Sponsrad länk!
Se recensioner av produkter från Usagodis.se (numera Coopers Candy) här.

Soda Nation

Galet bra läskbutik i Stockholm. Har alltid 2-300 sorters läsk på glasflaska inne och vissa kylda. Sortimentet byts veckovis så det är alltid en fröjd att shoppa loss. Finns på Renstiernas Gata 15 på Södermalm. Hälsa från Sockerbiten när du handlar 😉
Se recensioner av läsk från Soda Nation här.

Matsmart

Säljer ut gamla designer eller udda varor till riktigt låga priser. Ofta i storpack dock. Har både läsk och godis till fyndpriser. Dessutom miljösmart med att förminska svinnet i mathandeln.
Se recensioner av produkter från Matsmart här.

ICA Aptiten

Helt underbart läsk- och godissortiment. Ofta påfyllt med nyheter och importfavoriter.
Se recensioner av produkter från ICA Aptiten här.

ICA Maxi Nacka

Har på senare tid förbättrat läsk- och godishyllorna, samt är en inspiration att glassa runt i. Fräsch!
Se recensioner av produkter från ICA Maxi Nacka här.

Nya Pulsen Flemingsberg

Har alltid rejäla kap på både nyheter och utgångna pärlor. Exotiska fynd går att göra.
Se recensioner av produkter från Nya Pulsen här.

EGs Fyndmarknad

Trevligt läskutbud av framförallt turkiska tillverkare. Stor fyndchans inom godis.
Se recensioner av produkter från EGs Fyndmarknad här.

Partykungen

Inte helt oväntat har Partykungen både läsk och godis i mängder. Dessutom sådant som inte finns att finna på alla andra platser. Värd ett besök! Sponsrad länk!
Se recensioner av produkter från Partykungen här.

Klippkungen

Även Klippkungen har både läsk och godis i mängder. Amerikanskt godis och läsk till reko pris. Värd ett besök! Sponsrad länk!
Se recensioner av produkter från Klippkungen här.

PS. Ibland när sockersuget tränger sig på och det är skralt på kontot, så är ett tips att leta efter lite rabattkoder till ovan butiker. Som tur är har Sockerbiten samlat ihop exklusiva och andra rabattkoder på en egen sida med rabattkoder. Där kan ni bland annat hitta Coopers Candy rabattkod, Partykungen rabattkod, Klippkungen rabattkod, Matsmart rabattkod och en hel del fler. Har ni tips kan ni också skicka in dem så fler kan gotta sig.