Carte D’or Signature Chocolat Fondant

Carte D'or Signature Chocolat Fondant

Carte D’or Signature Chocolat Fondant har en ganska inbjudande glasstopp men oroväckande lätt vikt. Invispad luft måntro? Doften av choklad och bränd kola är dock påträngande. Även smaken hos Carte D’or Signature Chocolat Fondant bjuder på tung och besk mörk choklad. På toppen av glassen finns några gryn av choklad och något annat med oklart ursprung. Konsistensen på glassen är oväntat seg och härlig samt gräddig och fyllig, men ett inslag av spritig smak förstör vissa tuggor.

Tyvärr består Carte D’or Signature Chocolat Fondant till 99 % av chokladglass, men har du tur stöter du ibland på något som liknar chokladkakesmet. De ljusa slingorna på toppen kan man även få för sig att de smakar cheesecake. Carte D’or Signature Chocolat Fondant är onekligen en glass för chokladälskaren, men du som äter den bjuds inte på något nytt och revolutionerande.

Vad kostar Carte D’or Signature Chocolat Fondant och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: ICA Maxi Botkyrka. Finns på MatHem.se.
Rekommendation: Söker du tung chokladglass som är lätt, slå till.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Under locket på glassen

Hur ser det ut om vi lyfter på locket till Carte D’or Signature Chocolat Fondant? Tada!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.