Magnum Signature Chocolate Caramel Crunch & Sea Salt

Magnum Signature Chocolate Caramel Crunch & Sea Salt

Det är svårt att motstå den lyxiga förpackningen och beskrivningen hos Magnum Signature Chocolate Caramel Crunch & Sea Salt. Lövtunn är den dock, chokladkakan där bakom pappret. Tyvärr doftar den lite billigt av kaffe och bränd kola.

Chokladsmaken är fullt godkänd med en hel del kakao i tonerna. Saltstänken är sköna men som vanligt är det alldeles för lite salt inblandat i denna kompott. Vidare finns små bitar av krispig karamell med en svag smak av bränd kola. Lyckas du få en tugga med både salt, kola och choklad är Magnum Signature Chocolate Caramel Crunch & Sea Salt en ganska angenäm upplevelse. Annars känns den mest plastig och anonym.

Vad kostar Magnum Signature Chocolate Caramel Crunch & Sea Salt och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: ICA Maxi.
Rekommendation: Inte värd priset.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Chokladkaka med havssalt

Tunn, tunn choklad.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook
  • Cw

    Ett par skillnader har vi kunnat skönja genom historien gällande våra preferenser angående smak. Du tycks ha en förkärlek för choklad som har salt i sig, medan jag tycker den kombinationen är väldigt dåligt rimmande. Salt passar bra med pommes frites eller chips, men inte i choklad. Choklad ska vara sött om det ska kunna vara gott, är min enkla uppfattning så denna produkt avstår jag gladeligen. Hade de lanserat en “Magnum Signature Chocolate Caramel Crunch” (alltså utan att ha förstört produkten genom att öst i skopor med salt i chokladen) så hade jag gärna gett den en chans. :)

    • Det salta gör ju att det söta förhöjs ;) men det är en vattendelare det där saltet, Indeed.