Skånehill Gård Gammeldags Sockerdricka

Skånehill Gård Gammeldags Sockerdricka

Skånehill Gård Gammeldags Sockerdricka lär vara brygd enligt gammal tradition men det verkar mest ge en utdaterad smak. Sockerdrickan är grumlig som en lemonad och tyvärr är detta exemplar ganska avslaget, kanske har kapsylen släppt kolsyra då det var ovanligt enkelt att poppa upp flaskan.

Läsken doftar ingefära och citrus och har en oerhört udda smak. Skånehill Gård Gammeldags Sockerdricka smakar tanig sockerlag blandat med citron och ingefära, på ett ofräscht sätt. En fadd bismak finns också i skuggorna och lurar. Dessutom är eftersmaken på gränsen till äcklig.

Skånehill Gård Gammeldags Sockerdricka smakar tyvärr som ett misslyckande och kanske råkar just denna flaska vara ett måndagsexemplar och ingenting man hittar i Pippi Långstrumps träd. Om ni vågar får ni prova själva, men ni är varnade.

Vad kostar Skånehill Gård Gammeldags Sockerdricka och var köper jag den?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: Folkölsbutiken.
Rekommendation: Be att få provsmaka först om du ska ge dig på ett försök.

Betyg 1 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.