Magnum Sweet & Salty Almond Remix

Magnum Sweet & Salty Almond Remix

Magnum Sweet & Salty Almond Remix finns delvis också på pinne, då bara under namnet Almond Remix och utan kolasås. Vi får se vad varianten på burk kan erbjuda.

På burken finns ett tips om att klämma till på den för att knäcka chokladskalet inuti, vilket ger ett mysigt och effektfullt knak inifrån burken. När man tar av locket möts man av ett hårt chokladtäcke med bitar av krisp ovanpå. En doft av något nötigt blandat med choklad ger innehållet ifrån sig.

Glassbasen är gräddig och fluffig, samtidigt som den är lite tjock. Lätt att skopa upp är den i alla fall, när man väl knäckt och tagit sig igenom det ganska tjocka chokladlagret. Smaken av choklad och hasselnöt är godkänd.

Virveln av kolasås är riktigt god men bjuder på en begränsad mängd salt. Chokladen är fet, söt och god samt bjuder på tuggmotstånd och krispighet.

Sammanfattningsvis är det faktiskt kolasmaken som är den mest framträdande, vilket inte är helt dumt. Dessutom känns det i vissa tuggor som att man får mer choklad än glass.

Vad kostar Magnum Sweet & Salty Almond Remix och var köper jag den?

Pris ca 50 kr.
Inköpsställe: Hemköp och ICA. Snart hos Mathem.
Rekommendation: Alltså, Magnum på burk är ofta värda att testa en gång i alla fall.

Betyg 3,75 av 5 sockerbitar.

Magnum smak Sweet & Salty Almond Remix

Toppen av choklad och krisp har här knäckts.

Magnum öppen Sweet & Salty Almond Remix

En kula har skopats upp med allt innehåll.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.