3 Vänner Hallon & Vit Choklad

3 Vänner Hallon & Vit Choklad

3 Vänner Hallon & Vit Choklad har länge funnits på burk men ganska nyligen lanserade 3 Vänner sin pinnglass, och nu finns den äntligen att köpa på flerpack med hemleverans.

Innanför skalet av vit choklad har hallonsorbet blandats med gräddglass. Vi bryter ned och analyserar varje komponent för det är de värda i denna geniala sommarpinne.

Skalet är i perfekt tjocklek och den vita chokladen är smörig och söt med en tydlig smak av vanilj och kakaosmör. Riktigt sliskig och fet är den, vilket passar utmärkt att blanda med fräsch sorbet.

Hallonsorbeten är syrlig och frisk med en tydlig smak av mogna hallon. Den är virvlad genom gräddglassen och det hade inte varit fel att få ännu mer av den. Emellanåt kan den dock upplevas som lite vattnig, men det är ingen fara.

Gräddglassen är mild och krämig och smakar vanilj. Den går bra ihop med hallonsorbeten.

Tillsammans bildar de tre byggstenarna en alldeles underbar glass som kommer slukas både en och tre gånger i sommar.

Vad kostar 3 Vänner Hallon & Vit Choklad och var köper jag den?

Pris ca 60 kr.
Inköpsställe: Mathem
Rekommendation: Inget att tveka på inför sommaren. Köp!

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

3 Vänner pinnglass Hallon & Vit Choklad

Pinnglass från 3 Vänner kan se ut såhär.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.