Magnum Mini Double Raspberry

Magnum Mini Double Raspberry

Säsongen för glass är äntligen här och Magnum laddar på med lite nya Double-glassar och en av dem är Magnum Mini Double Raspberry. Det blir svårt att slå Magnum Double Peanut Butter men vi ska ge glassen en chans.

Chokladskalet är krispigt och bygger på flera lager där centrum består av en syrlig hallonsylt. Den lätt beska mjölkchokladen passar fint ihop med den tjocka sylten som är frisk och god.

Glassbasen är gräddig och smakar också hallon. Smakerna passar ihop som handen i handsken men känns samtidigt som något man ätit förr. Magnum Mini Double Raspberry hör till toppskiktet i Doublefamiljen och passar fint till våren. Oväntat fräsch och syrlig fyllning är det faktiskt.

Vad kostar Magnum Mini Double Raspberry och var köper jag dem?

Pris ca 47 kr (6-pack).
Inköpsställe: MatHem.se
Rekommendation: Låt vårkänslorna komma och slå till.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Glasspinne

Små men naggande goda är de, Magnum Mini Double Raspberry.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook
 • Cw

  Sylt i glass och i annat också är jag ytterst skeptisk till. Det känns motbjudande. Men i detta fall utgörs sylten av en marginell kvantitet till förmån för hallonsmakande gräddglass. Så ett smakprov är ej uteslutet. Men nog hade apelsin lockat mig mer – en smak som ofta gifter sig med choklad. När kommer recensionen av Magnum Double Coconut förresten?

  • Kanske synd att kalla det sylt iofs, men har inget bättre ord :)
   Får se, kokosnöt brukar aldrig falla mig i smaken riktigt.

   • Cw

    Väntar även på Zingo Jordgubb Rabarber som jag hoppas du kommer testa, trots att den bara finns i 1,5L PET mig veterligen. Men du testade ju Citron/Fläder i 1,5L PET så då borde nämnda nyhet också gå an trots att det ej är smaktest-optimalt format.