Magnum Double Gold Caramel Billionaire

Magnum Double Gold Caramel Billionaire

Du måste nästan vara miljardär för att ha råd med nya lyxiga Magnum Double Gold Caramel Billionaire från GB Glace när den först släpps hos Pressbyrån. Men när det handlar om kola med kola och extra kola kan inte Sockerbiten hålla sig från att testa.

Chokladskalet är mer beige än guldfärgat och under det göms både glass och olika sorters kola. Här har GB gått all in även om skalet nästan smakar mer vit choklad än kola. Det innehåller också kakbitar som är skönt krispiga.

Mellan skal och glass finns en skönt kletig kolasås med salt och smörig ton. Som lite bränd knäck. Detta är helt klart den bästa detaljen i glassen med högst kvalitet.

Glassbasen ska smaka pecannöt men det smakar ändå mest vanilj med inslag av något lätt nötigt. Glassen är gräddig och len men den känns inte helt naturlig. Inuti glassen ringlar en rippel av kola fram som har en billigare smak än övrig kola.

Efteråt är man så mätt av all sötma och grädde att det är bäst att lägga sig på soffan och vila ögonen några minuter.

Vad kostar Magnum Double Gold Caramel Billionaire och var köper jag den?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: Pressbyrån
Rekommendation: Värd att prova med inte värd att ta SMS-lån för.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Magnum Double Gold Caramel

Så ser kola med extra kola med extra kola ut.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.