Coca-Cola Energy

Coca-Cola Energy

Coca-Cola ger sig in i energidryckskriget med Coca-Cola Energy som serveras i liten söt burk som stoltserar med att inget Taurin finns med.

Färgen på läsken är blaskig, som diskvatten blandat med cola. Doften består av kryddig kola som blandas med massor av frukt- och energidrycksaromer. Är det körsbär det doftar lite av? Eller Guarana?

Smaken är också fruktig med huvudsaklig exotisk faktor. Något bittert och beskt finns också i varje klunk, likaså något syrligt. Smaken av Coca-Cola är väl maskerad, det är en sak som är säker. En bismak av citrusskal framträder också.

Känslan av äcklig energidryck lyckas Coca-Cola verkligen med, så även om någon energieffekt inte skulle finnas så funkar nog placeboeffekten bra. Koncentrerar man sig noga går det att hitta en colasmak från en urvattnad isglass.

Istället för att släppa sådana här onödiga produkter borde Coca-Cola släppa nya smaker med riktigt socker. Denna finns både som sockerfri och med socker, för övrigt.

Vad kostar Coca-Cola Energy och var köper jag den?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy och Ovrhypd.se. Finns även exklusivt på 7-Eleven och Pressbyrån.
Rekommendation: Nej, nope, tyvärr.

Betyg 2 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.