Toms Mjölkchoklad Jordgubbsstång

Toms Mjölkchoklad Jordgubbsstång

Danska Toms släpper en till smak i sin serie med godischoklad, denna gång är det Toms Mjölkchoklad Jordgubbsstång.

En syrlig fruktdoft blandas med en söt chokladarom när första, stora, biten bryts loss från chokladkakan. Den har samma tråkiga räfflade form som sina syskon och även samma billiga och gryniga chokladbas.

Här är mjölkchokladen utblandad med bitar av godiset Jordgubbsstång. Denna gång är faktiskt bitarna lagom stora och lagom sega. Inte alls lika enorma som hos syskonen.

Dock är det ganska få bitar av jordgubb, så den mediokra chokladen får övertaget. Det är lite synd för det blir gott när syrligt möter sött. Smakerna funkar ihop och det är lätt att tugga de olika konsistenserna samtidigt.

Jordgubbssmaken är helt okej och bitarna är som sagt nedhackade i bra storlek. Tyvärr sänker chokladen och den snåla mängden jordgubbsstång denna godis.

Vad kostar Toms Mjölkchoklad Jordgubbsstång och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Hemköp. Kolla Coopers Candy.
Rekommendation: Kanske hade Sockerbiten otur med mängden jordgubbsgodis? Kanske vågar ni prova? Varning för chokladen dock.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Chokladkaka

Små, små bitar av Jordgubsstång.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.