Coca-Cola Cherry Vanilla

Coca-Cola Cherry Vanilla

Äntligen kommer underbara Coca-Cola Cherry Vanilla på burk. Dessutom är det en ny permanent smak i USA.

Här i Sverige hittar vi den bara i Coke Freestyle-maskinerna än så länge och det är också tack vare dess populäritet i de maskinerna som den kommer på burk igen. När som helst kommer nog importburkarna och då är det läge att hamstra.

Läsken doftar rejält med mandelmassa, nästan som att stoppa näsan i en semla. Det finns också en rund och söt doft som ackompanjerar mandelmassan.

En underbar sötma av vaniljsocker omsluter smaken av mandelmassa och körsbär likt guds hand. I botten finns en klassisk och fin colasmak, dock utan någon tillstymmelse till citrus. Istället är det smaken av vanilj och mandelmassa som spelar förstafiolen här. Kanske inte riktigt lika mycket som i Coke Freestyle men likväl alldeles underbart.

Det blir som en efterrätt serverat i glas. Lite fruktig men mest sliskig och härligt söt. Även Sverige behöver den här smaken, men blir den inte Jordbroproducerad får vi hoppas på importburkar för sisådär 15 spänn. Vi får förlita oss på Coopers Candy i det fallet.

Vad kostar Coca-Cola Cherry Vanilla och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: eBay. Håll ögonen på Coopers Candy. Finns hos GB Gifts!
Rekommendation: Invänta. Köp. Njut. Repetera.

Betyg 5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.