Ben & Jerry’s Non-Dairy Chocolate Fudge Brownie

Ben & Jerry's Non-Dairy Chocolate Fudge Brownie

Ännu mer ny vegansk Ben & Jerry’s i och med Ben & Jerry’s Non-Dairy Chocolate Fudge Brownie, vi testar! Under locket väntar ett brunt täcke av glassbas som är svårt att penetrera förrän en viss smältprocess inletts.

Doften är karaktäristiskt chokladglassig och likaså glassbasen. En mörk chokladsmak bjuds du samtidigt som konsistensen är lite strävare och grynigare än gräddglass.

Ben & Jerry’s Non-Dairy Chocolate Fudge Brownie smakar massivt med choklad helt enkelt. Tyvärr är det alldeles för lite brownie nedblandat. Små, men naggande goda, bitar av kaka stöter man på ibland. De är både sega och torra på samma gång och smakar nästan som chokladbollar.

Choklad med choklad blir ännu mer choklad när Ben & Jerry’s Non-Dairy Chocolate Fudge Brownie gör sin sak. Tyvärr är det lite slätstruket och alldeles för lite kakbitar, vilket gör Ben & Jerry’s Non-Dairy P.B. & Cookies till ett bättre val i den mejerifria sektionen.

Vad kostar Ben & Jerry’s Non-Dairy Chocolate Fudge Brownie och var köper jag den?

Pris ca 60 kr.
Inköpsställe: 7-Eleven. Snart MatHem.se.
Rekommendation: Ska du bara välja en Non-Dairy, välj en annan. Om du inte fullkomligen älskar djup chokladsmak.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

chokladglass

Choklad med choklad!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.