Snickers Crisp Ice Cream

Snickers Crisp Ice Cream

Snickers Crisp Ice Cream kan hittas i importfryslådan hos matbutiker likt MatDax. Originalglassen är en klassiker och en favorit så vi får se vad lite krisp kan addera till upplevelsen. Godisbiten glassen baseras på, Snickers Crisp, kom till Sverige 2020 och fick ett ljummet betyg.

Ytan är skrovlig av en generös mängd krispiga puffar i chokladtäcket. Det påminner en hel del om GBs glass TipTop. Majspuffarna smakar inte mycket dock men mjölkchokladen är söt och god.

Glassen ramlar lätt isär och exponerar den inre kärnan av kolasås, nötter och glassbas. Bitarna av jordnöt är stora och kolasåsen är kletig, smörig och riktigt god.

Glassbasen smälter fort och smakar lätt av hasselnöt och vanilj. Det är ganska snålt med glass och när den försvunnit i en tugga kvarstår en fluffig känsla.

Varje tugga får en godkänd smak av jordnöt, kola och choklad. Konsistensen är luftig och krispig även om puffarna tar för mycket fokus från glassens övriga beståndsdelar.

Vad kostar Snickers Crisp Ice Cream och var köper jag den?

Pris 10 kr.
Inköpsställe: MatDax.
Rekommendation: Gott, men inte godare än originalet.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Snickers Crisp glass

Krisp, choklad, kolasås och nötter.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.