Nyhet: Sodastream Pepsi, 7-Up och Mirinda

Sodastream Pepsi

Sverige blir idag första land i världen som kan erbjuda Pepsi till kolsyremaskinerna Sodastream. Detta tack vare att PepsiCo tidigare i år förvärvade Sodastream. Vi får anta att Sverige är ett av de länder där vi använder maskinerna mest, var fjärde hushåll har nämligen en maskin, annars hade nog inte essenserna lanserats här först. Även Norge får smakerna lika tidigt som Sverige skall tilläggas.

Smakerna som kommer är Pepsi, Pepsi Max, 7-Up, 7-Up Free och Mirinda. Mirinda är en apelsinläsk som liknar Fanta. 7-Up smakar citron och lime och är motsvarighet till Sprite. Pepsi smakar ju extra söt cola.

Nu kan man alltså ösa på med extra essens i hemmets lugna vrå när man komponerar sin egen läsk. Vi får hoppas att Pepsi Vanilla, Pepsi Mango och alla andra roliga smaker också kommer.

Flaskorna ser nästan ut som schampoflaskor och kostar 59 kronor. Just nu går de endast att köpa i Sodastreams webbshop men vecka 45 kommer de att finnas hos Elgiganten, Clas Ohlson, City Gross och Gekås Ullared.

Sockerbiten har beställt och kommer att recensera snarast möjligt.

Uppdatering 4/11: Nu har Sockerbiten recenserat Pepsi Sodastream Soda Mix.

Pepsi Max sodastream

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.