Lion Brownie

Lion Brownie

Lion Brownie känns som att den borde ha samma färg på förpackningen som favoriten Lion Pink Boom från 2019 men riktigt så är det inte. Brownie kom som en överraskning till Sverige alldeles nyss.

Chokladbiten doftar bara söt choklad och dess yttre avslöjar ingenting nytt. Lagret av mjölkchoklad är tunt, smörigt och sött. Kolasåsen är som vanligt härligt seg och god.

Det finns massor av luftig krispighet, både från de torra våfflorna i mitten och puffarna i chokladen. En lätt sälta kan man faktiskt ana också.

Både våfflorna och fyllningen emellan dem smakar brownie, vilket betyder lite mörkare choklad. Något som passar riktigt bra ihop med den sockersöta kolasåsen. En klassisk kombination som gör att detta blir en riktigt lyckad version av Lion.

Vad kostar Lion Brownie och var köper jag den?

Pris ca 12 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy, Normal och Klippkungen.
Rekommendation: Värd ett köp.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Lion i Brownie Style

Lion med Brownie inuti

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.