KitKat Chunky Salted Caramel Popcorn

KitKat Chunky Salted Caramel Popcorn

KitKat Chunky Salted Caramel Popcorn är syskon till KitKat Chunky Popcorn från Dubai men det är faktiskt två helt olika produkter.

Visst sipprar det ut lite doft av kola och popcorn, men mest är det mjölkchokladen som gör sig påmind i näsan. Fyllningen har en lite torr och sträv känsla, och då talar vi inte om kexet. Men både kexet och de mikroskopiska bitarna av popcorn bidrar till en fin krispighet.

Ett ganska tjockt lager av choklad hittar vi ytterst och smaken är fin, söt och fet. Tyvärr lever helheten inte upp till namnet Chunky, även om man blir rejält mätt efteråt.

Fyllningen blandas lätt ut med chokladen och popcornsmaken är svår att urskilja. Kolan är bränd och smörig men saltet hade man gärna fått öka på med. Sötman är ändå tung och till sist i eftersmaken hittar vi faktiskt lite popcorn.

Sammantaget är detta en ganska anonym godis som ändå snabbt försvinner ned i tarmsystemet.

Vad kostar KitKat Chunky Salted Caramel Popcorn och var köper jag den?

Pris ca 8 kr.
Inköpsställe: Normal. På webben hos Klippkungen och snart hos Partykungen och Coopers Candy.
Rekommendation: Ja, varför inte. Det är dags att prova ännu mer salt karamell.

Betyg 3,75 av 5 sockerbitar.

KitKat med Salted Caramel Popcorn

Går det att ana några popcorn där inne? Javisst!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.