KitKat Chunky Hazelnut Cream

KitKat Chunky Hazelnut Cream

KitKat Chunky Hazelnut Cream är ytterligare en i raden av alla KitKat Chunky som finns på marknaden. Nestlé gör allt för att motverka känslan av att tugga på träflis som i KitKat original. I fallet KitKat Chunky Hazelnut Cream är det nötcremé som står för fyllningen. Något som märks direkt på aromen som verkligen osar av nöt.

Som brukligt är KitKat Chunky Hazelnut Cream krispig och torr i botten med ett fett och smörigt omslutande lager av söt mjölkchoklad. Innanför skalet finns ett oväntat tjockt lager av nötcremé med mycket smak av hasselnöt. Dessutom finns en gräddig glasskänsla hos den lena fyllningen.

Sötman är enorm och smörigheten likaså. Lyckligtvis går den lena och feta konsistensen hand i hand med den torrare och krispigare konsistensen på kexet. Kexen tillför dock ingen smak att tala om. KitKat Chunky Hazelnut Cream bjuder på en ganska ofräsch känsla i munnen med överraskande mycket nötsmak.

Vad kostar KitKat Chunky Hazelnut Cream och var köper jag den?

Pris ca 13 kr.
Inköpsställe: MyWay Huddinge station.
Rekommendation: Gillar du nötcremé är detta något för dig.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Genomskärning av chokladbiten

KitKat Chunky Hazelnut Cream i genomskärning, varsågod att hugga in.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.