Holly & Dan’s Organic Frozen Yoghurt Rich Chocolate Butterscotch

Holly & Dan's

Frozen Yoghurt verkar fortfarande vara hett och Alvestaglass vill också vara med på tåget. Holly & Dan’s Organic Frozen Yoghurt Rich Chocolate Butterscotch är en av fem smaker i den snygga serien under varumärket Holly & Dan’s. Serien är ekologisk och som sagt är förpackningarna riktigt lockande, med långa namn och aptitretande bilder. Tyvärr lovar det yttre hos Holly & Dan’s Organic Frozen Yoghurt Rich Chocolate Butterscotch alldeles för mycket. Både utsidan på förpackningen och vad man möts av under locket. Där finns nämligen ett kryss av kolasås. Vad man snabbt märker är att kolasåsen bara lagts på toppen och inte alls blandats ned i glassen. Riktigt tråkigt tyvärr.

Holly & Dan’s Organic Frozen Yoghurt Rich Chocolate Butterscotch doftar oerhört kraftigt av mörk choklad och smakar detsamma. Den tjocka chokladsmaken är besk och har troligtvis en hög kakaohalt. Avnjuter du gärna en bit mörk choklad till kaffet är detta glassen för dig.

Det beska utmanövrerar tyvärr sötman ganska mycket, speciellt eftersom kolasås saknas helt i glassen. Den lilla kolasås man kan slicka i sig från toppen av glassen och insidan på förpackningen är iallafall ganska god med sin brända kolasmak. Inte heller märker man av syrligheten från yoghurten som brukar känneteckna en frozen yoghurt. Istället kör den isiga chokladsmaken över allt i Holly & Dan’s Organic Frozen Yoghurt Rich Chocolate Butterscotch.

Vad kostar Holly & Dan’s Organic Frozen Yoghurt Rich Chocolate Butterscotch och var köper jag den?

Pris ca 40 kr.
Inköpsställe: MatHem.se
Rekommendation: Köp endast om du är kakaohaltsfanatiker.

Betyg 2,5 av 5 sockerbitar.

Ytan på froyon.

Låt dig inte luras av ytan på denna frusna yoghurt. Där nere finns ingen mer kolasås …

P.S. Följ Sockerbiten på Instagram här: @sockertweeten

Frozen yoghurt butterscotch

Ingen mer kolasås här inte!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.