Trocamust

Trocamust

Den revolutionerande nyheten Trocamust är alltså en blandning av Trocadero och julmust och den släpptes redan i augusti i butikerna online. Kul att Spendrups leker med det klassiska varumärket Trocadero.

Läsken är lite ljusare än vanlig julmust och doftar svagt av äpple. Aromen påminner lite om Champis faktiskt. Men ibland stöter man på toner av julmust och humle. Kolsyran är mjuk och bubblorna skapar ett fint skum.

Wow, det är imponerande svårt att greppa vad denna läsk vill vara. Både vad gäller smak och doft.

Blandningen gör att båda smaker blir svaga. Först hinner man tänka ”oj, vad gott med julmust” för att sedan känna smaken övergå ganska snabbt i Trocadero. Blir man då besviken eller glad? Det går inte att avgöra.

Sötman är rund och fruktig och ibland känns det som att både banan, äpple och apelsin ingår i mixen. Detta är helt enkelt en mild julmust för nybörjaren.

Lika svårt som det är att avgöra om det är gott eller inte, lika svårt har denna läsk för att bestämma dig för vad den ska smaka. Men likväl tar flaskan slut fort.

Vad kostar Trocamust och var köper jag den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy
Rekommendation: Sådana här roliga kreationer ska premieras, oavsett utkomst. Så det är bara att köpa en flaska.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.