Reese’s Sticks

Reese's Sticks

Reese’s Sticks har funnits ett tag på importhyllan men av någon anledning har den inte lockat lika mycket som andra Reese’s. Men nu är tiden mogen.

Två mycket lovande saker visar sig direkt. Reese’s Sticks väger tungt för att vara en kexchoklad samt doftar massivt av jordnötssmör. Dessutom är fyllningen underbart gyllene när tuggan skär igenom.

Reese’s har en perfekt sälta och sötma i sitt jordnötssmör vilket gör varje godisbit till en fröjd. Som tur var är inget annorlunda i Reese’s Sticks. Jordnötssmörets smak lyfts fram perfekt tack vare ett mycket tunt lager söt choklad och ganska smaklösa kex. Kex som är torra och krispiga samt fluffiga och lite sega.

Reese’s Sticks smakar oväntat mycket och speciellt jordnötssmöret tillåts ta plats. Det känns nästan som det är sockrat och saltat lite extra. Underbart är dock kort, då båda godisbitarna slukas ganska omgående.

Vad kostar Reese’s Sticks och var köper jag dem?

Pris ca 16 kr.
Inköpsställe: MatHem.se
Rekommendation: Vänta inte lika länge som Sockerbiten på att prova.

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

Godis

Frasiga rån fyllda med jordnötssmör! Reese’s Sticks.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.