Polly Juleskum

Polly Juleskum

Cloetta släpper inte på tyglarna och förekommer alla genom att släppa Polly Juleskum redan i mitten av augusti hos Hemmakväll. Övriga butiker får vänta till vecka 36.

Påsen innehåller tre smaker; vit choklad, mjölkchoklad och mörk choklad. Alla är fyllda med samma rosa Juleskumfyllning. Det är alltså originalsmaken det handlar om här.

Den sega kärnan smakar lätt av jordgubbsgodis och det passar riktigt bra med den tunna och söta vita chokladen. Blandat med mjölkchokladen tar de två smakerna nästan ut varandra och det blir inte mycket av del hela. I mörk choklad försvinner Juleskummet nästan helt och det smakar mest bittert.

Eftersmaken bjuder på söt sirap. Spontant känns det som att det hade varit svårt att gissa på smaken Juleskum i ett blindtest. Polly Strawberry hade varit ett mer passande namn. En påse med bara vit choklad och Juleskum vore att föredra.

Vad kostar Polly Juleskum och var köper jag dem?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: Hemmakväll och Coopers Candy.
Rekommendation: Kommer nog falla i glömska ganska fort, vilket kanske innebär att du bör prova medan den finns kvar?

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Polly med smak av Juleskum

Tre olika Polly, som vanligt.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.