Plopp Krokant

Plopp Krokant

Sommaren lider mot sitt slut så vad passar bättre än att tröstäta från lösgodishyllan med exklusiva smaker som Plopp Krokant. Den lilla godisbiten kan vara svår att hitta men den finns där ute någonstans. Plopp Krokant doftar söt choklad och hela godisbiten är oerhört ljus, som ett mellanting mellan vit choklad och mjölkchoklad.

Tyvärr innehåller Plopp Krokant ingen sötsliskig och seg kola, istället återfinns ganska hårda bitar av söt krokant igenom hela godisbiten. Vad nu krokant är egentligen? Hur som helst skapar de små bitarna tillsammans med den enormt söta chokladen en känsla av kolasmak ändå. Lite som en Toblerone som fyllts med pärlsocker.

Plopp Krokant är som sagt oerhört söt och smakar mer socker än choklad. Även om denna krokant-variant är ganska god är den långt ifrån originalet.

Vad kostar Plopp Krokant och var köper jag den?

Pris ca 5 kr.
Inköpsställe: Sweet Me Jkpg. Gåva, tack Nom Nom Delight.
Rekommendation: Värd att prova om du kommer över ett exemplar.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Delad chokladbit

Detta är vad Plopp Krokant innehåller, varken mer eller mindre.

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.