Pepsi Halloween Cola

Pepsi Halloween Cola

Halloween har ju redan passerat men vad gör det när det finns en rosa Pepsi Halloween Cola att prova. Självklart är den från Japan där de brukar ha roliga varianter på Pepsi. Dyr som stryk men Sockerbiten kostar på sig ibland. Läskskadad kanske det kallas.

Läsken doftar fruktigt av godis med en viss syrlig och kryddig ton av cola i bakgrunden. Är det till och med kanel som lurar där inne i aromen?

Färgen är grumligt rosa och som med Crystal Pepsi blir luras dina sinnen. Pepsi Halloween Cola smakar säkert cola men det är svårt att avgöra här. Fruktig citrus blandas med en alldeles ljuvlig sötma, likt ett flytande bakverk. Kanske var det såhär Coca-Cola Lime borde ha smakat.

Kolsyrenivån är len mot strupen och även om ett sting av c-vitaminbrus finns där så är Pepsi Halloween Cola en förträfflig läsk. Som dock inte är värd den kostsamma frakten dock. Men kom igen Pepsi Sverige, häng på den här roliga trenden och skippa sånt där avskyvärt som Pepsi Max Ginger. Konceptet är guld, guld säger jag!

Vad kostar Pepsi Halloween Cola och var köper jag den?

Pris ca 90 kr.
Inköpsställe: eBay, NapaJapan.
Rekommendation: Är du rik som ett troll, köp några flaskor på en gång medan den finns kvar.

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook
 • Cw

  Framgår det någonstans vad det är meningen att den ska smaka? Om den ska smaka vanlig cola (som Crystal pepsi) eller om den ska ha några andra undertoner?

  • Började gräva lite, ska tydligen vara en hemlig smak som de flesta säger jordgubbe och citron om. Kan nog stämma!

   Jul-Pepsin ska smaka nån sorts julkaka tydligen :)

   • Cw

    Jul-Pepsin? Finns det en sån också? Kommer den också recenseras så småningom? :)

    • Kommer 21 nov i Japan men galet dyr att beställa hem så vi får se hehe …

   • Cw

    Såg en produktnyhet – Oreo Mint chocoate bar. Dock ej i Sverige men verkar grymt intressant. Mörk choko med mint oreo-fyllning. Den måste du bara beställa. ;) Fast just det, du var väl inget min fan? :( Men beställ ändå, gärna :)