Coca-Cola Lime

Coca-Cola Lime

Coca-Cola är gott, lime är gott, då borde väl Coca-Cola Lime vara fantastisk god? Smaken finns bland annat i Japan, Litauen och Polen så det är nog inte omöjligt att den letar sig hitåt snart. Burken är stilren och framför sitt budskap tydligt. Det är bara att öppna och hälla upp.

Coca-Cola Lime doftar som vilken Coca-Cola som helst men med inslag av citrus. Efter djupa inhaleringar kan det nog dofta lite lime minsann. Sötman är fantastisk som vanligt och i ett blindtest skulle det nog vara svårt att skilja Coca-Cola Lime från en vanlig Coke. En knappt märkbar hint av rivet limeskal och limesaft finns där i djupet.

Det som avslöjar denna läsk är eftersmaken och dess rapar som smakar lite beskt av lime. Kan det vara så att Coca-Cola använt en eller två lime till hela produktionslinjen? Eftersom Coca-Cola i grunden är svingott blir betyget ändå ganska högt för Coca-Cola Lime. Men ska den lanseras i Sverige får ni gärna skörda och pressa några fler limefrukter. Den fanns visst för cirka 10 år sedan och togs ur sortimentet 2007.

Vad kostar Coca-Cola Lime och var köper jag den?

Pris ca 60 kr (Ouch! Vad gör man inte för konsten…)
Inköpsställe: Ebay
Rekommendation: Vänta tills den finns i butik för en tia.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.