Pepsi Berry

Pepsi Berry

Pepsi i USA har släppt tre nya smaker med ett stänk av frukt- och bärjuice, där en av dem är Pepsi Berry. De andra är lime och mango.

Med en hög och snygg burk står den på bordet och stoltserar med blåbärssmak. Berry verkar vara årets smak, med bland annat Dr Pepper Dark Berry i spetsen. Sedan tidigare finns också Fanta Berry. Burken innehåller 1 % blåbärsjuice men ändå finns även hallon avbildat på burken, spännande.

Doften bjuder på mycket blåbär, likt glass med sylt. En fräsch och frisk arom som också är söt av cola och vaniljsocker. Smaken är rund och fantastisk.

Här möts en sirapssötma av blåbärssylt och en förnimmelse av kanel, vilket blir riktigt gott. Toppa det hela med kolasås så har du denna Pepsi.

En underbar sötma och en kolasmak med en perfekt mängd blåbär gör att detta känns som en float på blåbärsglass. Riktigt bra med andra ord.

Uppdatering 24/2-21: Finns äntligen i Sverige igen hos Klippkungen som 24-pack och styckvis. Kolla här efter en Klippkungen rabattkod om du ska handla lite Pepsi.

Vad kostar Pepsi Berry och var köper jag den?

Pris ca 18 kr.
Inköpsställe: Klippkungen
Rekommendation: Håll tummarna att Coopers Candy eller Ovrhypd kan ta hem serien.

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.