Nyhet: Fazers godisnyheter hösten 2019

Fazer nyheter hösten 2019

Fazer har en webbshop där det går att köpa de senaste nyheterna, redan innan de finns i butik. Tyvärr är det oerhört dyrt med frakten så Sockerbiten avvaktar ännu. Vi kan dock redan nu avslöja några av de roliga nyheterna som kommer under hösten 2019 från Fazer tack vare deras nyhetsbox.

Nyheterna är Remix Revix, Fazer Praline Biscuits, Fazer-lakritsstänger med havre, Pantteri Sour Cat, Fasupala Mini Hallon-lakrits, Salta Katten och Karl Fazer Tofferina. Vi går igenom de mest intressanta lite närmre på en gång.

Karl Fazer Tofferina

En mjölkchokladbar fylld med mjuk toffee. En klassisk kombination men namnet gör att den låter lite extra god. Av bilden att döma så ser det ut som att det ska vara rejält med fyllning. Det återstår ju att se. Recension kommer inom kort, det vågar Sockerbiten utlova.

Fazer Tofferina

Fazer Tofferina ser lovande ut.

Fazer Praline Biscuits

Många godisar har även kommit i kakform, typ Reese’s Rounds, och ofta är inte resultatet så lyckat. Vi får hoppas att Fazer Praline Biscuits lyckas bättre. På lådan ser det riktigt inbjudande ut. De kommer i smakerna Caramel & Hazelnut och Raspberry & White Chocolate. De beskrivs som en helt ny, lyxig liten småkaka för läckra stunder.

Fazer Praline Biscuits

Denna smak ser lovande ut!

Fler nyheter

De övriga nyheterna beskriver Fazer såhär:

  • Remix Revix! Remix nya vildsinta påse innehåller riviga sura och fruktsmakande godisfigurer – hjärtan, blommor och voodoogubbar!
  • Veganvänliga Fazer-lakritsstänger med havre. Allt mjöl i receptet kommer från inhemsk havre. Fyllig, naturlig lakritssmak!
  • Pantteri Sour Cat erbjuder en supersyrlig version av den läckra kombinationen av salmiak och frukt.
  • Fasupala Mini Hallon-lakrits möter en hallon- och lakritssmakande fyllning Fazers sammetslena mjölkchoklad och en frasig våffla.
  • Salta Katten är klassiska salmiaklakritspastiller som har tillverkats alltsedan 1952.

Vill ni köpa alla nyheterna redan nu går det att göra till det facila priset av 18,90 EUR + frakt i Fazers Webbshop.

Foto: Karl Fazer Finland

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.