Fazer Tofferina

Fazer Tofferina

Fazer Tofferina kommer i en stilig liten förpackning och smakerna är klassiska, kola och choklad. Men här har den goda mjölkchokladen från Fazer fyllts med den finska kolan Tofferina. Förberett för succé kan man ana. Tyvärr finns chokladbiten bara i Finland ännu, vi får se om den hittar hit mer än via Godis247.

Den doftar choklad och inuti finns en lite grynig och kletig kolasås som är härligt seg. Smaken av lite bränd kola funkar bra ihop med den smöriga och vuxna mjölkchokladen. Chokladen är ganska hård och tar en stund att smälta ned på tungan vilket gör att den inte alltid blandas optimalt med kolan.

Händerna är oerhört kladdiga efter att ha pillat med den här chokladbiten och i halsen bränner sötman. Tur att biten är så liten och väl avstämd i smakerna. Det här är en klassisk kombination som får ett klassiskt omdöme.

Vad kostar Fazer Tofferina och var köper jag den?

Pris ca 7 kr.
Inköpsställe: Godis247.se
Rekommendation: En klassisk köprekommendation utfärdas. Det är svårt att sluta äta, så köp fler än en.

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

Karl-Fazer mjölkchoklad med Tofferina

Härligt seg och söt kolasås fyller upp dess inre.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.