Nyhet: Fazer Gröna Kulor och Tyrkisk Peber som glass

Gröna kulor

Gröna kulor på tapeten och Fazer Finland ligger inte på latsidan utan släpper både Gröna Kulor Gräddglass och Gröna kulor praliner. Dessutom kommer en gräddglass med smak av Tyrkisk Peber. Sedan tidigare finns ju kakorna Jaffa med smak av gröna kulor också. Gröna kulor praliner kommer faktiskt till Sverige lagom till julen 2019, om de inte redan finns ute (den verkar finnas i Tax Free på flygplatser och hos Viking Line o.s.v). Vi får se hur det blir med glassen till Sverige. Sedan tidigare har vi Geisha och Dumle med flera Fazer-glassar.

Gröna kulor-glassen verkar vara en blandning av gräddglass och något sorbetliknande, likt Tutti Frutti-glassen som hade en rippel av fräsch sorbet/isglass. På Tyrkisk Peber står det Hot & Cold på burken, vi får anta att de menar stark lakrits i kall glass.

Vilken av glassarna vill ni helst smaka?

 

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.