Milka Choco Jaffa Raspberry Jelly

Milka Choco Jaffa Raspberry Jelly

Milka Choco Jaffa Raspberry Jelly kandiderar som årets största besvikelse näst Sprite Mynta. Normalt borgar Milka för god smak men i dessa kakor fallerar det mesta. För det första är de lätta som papper och innehåller en seg gelé med ytterst läskig konsistens och smak. Likt koncentrerad hallonsaft som fått stelna tillsammans med överdrivna mängder gelatin gör fyllningen varje tugga till en upplevelse.

Chokladlagret är extremt tunt och försvinner nästan när kakan läggs i handen. Milka Choco Jaffa Raspberry Jelly smakar annars mest socker. Speciellt dess torra men ändå sega kakbotten. Kanske påminner den även om gammal sockerkaka.

Fyllningen har en viss syrlighet men mest liknar det en dålig godis. Milka Choco Jaffa Raspberry Jelly är en underlig upplevelse som varken är god eller snygg. Eftersom Milka brukar leverera hyggligt blir Milka Choco Jaffa Raspberry Jelly en enda stor besvikelse.

Vad kostar Milka Choco Jaffa Raspberry Jelly och var köper jag dem?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: EGs Fyndmarknad Botkyrka.
Rekommendation: Håll dig borta.

Betyg 1,5 av 5 sockerbitar.

Skuren kaka

Här syns den silikonbaserade gelén i Milka Choco Jaffa Raspberry Jelly.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.