Milky Way Crispy Rolls

Milky Way Crispy Rolls

Milky Way Crispy Rolls är en ganska oväntad version av Milky Way. Både vad gäller format och innehåll. Godiset är lätt som luft och doftar söt choklad och vanilj. I förpackningen finns två knöliga pinnar med ett tunt överdrag av choklad. Innanför finns ett torrt och krispigt kex som i sin tur omsluter en kärna av krämig och len vaniljsmet. Fyllningen är oerhört fet och smakar mjölkig vanilj. Här finns den röda tråden från Milky Way.

Milky Way Crispy Rolls har en skön konsistensbrytning mellan sitt feta inre och torra yttre. Tyvärr tillför inte kexet något i smakbilden, kanske lite salt hade gjort susen. Milky Way Crispy Rolls är så små och väger så lite att man genast undrar var de tar vägen efter första tuggan. Troligtvis är de redan på väg till tjocktarmen. Så lättsmälta är de. Milky Way Crispy Rolls saknar tyvärr den där ljuvliga segheten från originalet och får aldrig riktigt luft under vingarna, trots sin flugvikt.

Vad kostar Milky Way Crispy Rolls och var köper jag dem?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: usagodis.se
Rekommendation: Satsa på originalet.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Godiset uppskuret

Milky Way Crispy Rolls är onekligen krispiga. Kolla bara!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.