Göteborgs Kex Utvalda Sötsalta Bitar Brownie

Göteborgs Kex Utvalda Sötsalta Bitar Brownie

Förpackningen med Göteborgs Kex Utvalda Sötsalta Bitar Brownie lovar mycket med en svårtydd bild och kreativ text. Tyvärr visar sig resultatet vara lika tunt som antalet kex i lådan.

Det är lätt att tro att det här ska vara en saftig browniekaka som dryper av topping och fyllning, men så är inte fallet. Istället är det små runda och hårda kex med topping och lite fyllning. De doftar kakao och kladdar ned fingrarna med fet mjölkchoklad.

I botten finns ett torrt kex som smakar kakao, ovanpå finns en fyllning av vaniljkräm som ibland smakar lite kola och kaffe. Mest smakar det sött och socker.

Krispigt kex blandas med smörig choklad och len fyllning. Det finns också smulor av brownie i chokladen men de är ganska torra. Av det utlovade saltet finns inget alls.

Dessa kakor lovar som sagt mycket men levererar mest socker och kakao. Det bästa är kolasmaken som kikar fram emellanåt. Dessutom är det oerhört få kex i förpackningen, innehållande blyga 100 gram.

Vad kostar Göteborgs Kex Utvalda Sötsalta Bitar Brownie och var köper jag dem?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: ICA Maxi. Lär snart säljas ut hos Matsmart.
Rekommendation: Fall inte för marknadsföringen.

Betyg 2,5 av 5 sockerbitar.

Utvalda Sötsalta Bitar Brownie

Så ser de ut på riktigt. Inte mycket brownie här inte.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.