Marabou Smoothie Roll Passionfruit & Strawberry

Marabou Smoothie Roll Passionfruit & Strawberry

Marabou Smoothie Roll Passionfruit & Strawberry är en fruktig nyhet

Marabou Smoothie Roll Passionfruit & Strawberry är med liten marginal den godaste av de två nyheterna Smoothie Roll från Marabou. Chokladen är som vanligt härligt smörig och fet, samt har en smått grotesk sötma. Långt efter tuggorna svalts bränner det i gommen av sötma. Marabou Smoothie Roll Passionfruit & Strawberry doftar lätt av parfym, men mest av choklad.

Kärnan är svagt färgad, rinnande och så len som namnet gör gällande. Dessutom smakar den riktigt fruktigt och gott. Fyllningen är syrlig och smakrik med tydliga inslag av både passionsfrukt och jordgubbe. Dock mest av passionsfrukt då jordgubbarna mest sitter och dinglar med fötterna på poolkanten. Eftersom passionsfrukt går hand i hand med söt mjölkchoklad är det inget problem. Snarare en tillgång. Fyllningen hade gärna fått vara segare, nu rinner den ut lika fort som den försvinner i strupen. Dessutom är förhållandet mellan choklad och fyllning lite skevt, våga ösa på med mer fyllning Marabou!

Marabou Smoothie Roll Passionfruit & Strawberry är som en god liten pralin, med skillnaden att sötman är den enda smaken som stannar kvar i munnen. Syrligheten försvinner alltför fort. Ändå tar rullen slut snabbare än man hinner säga dess namn, Marabou Smoothie Roll Passionfruit & Strawberry.

Vad kostar Marabou Smoothie Roll Passionfruit & Strawberry och var köper man den?

Pris ca 15 kr.
Inköpsställe: Coop, T-Centralen. Håll utkik på MatHem.se.
Rekommendation: En nyhet värd att prova.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Smoothie roll, insidan.

Fyllningen i Marabou Smoothie Roll Passionfruit & Strawberry är smooth och rinner snabbt ut.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.