Häagen-Dazs Pierre Hermé Macaron Strawberry & Raspberry

Häagen-Dazs Pierre Hermé Macaron Strawberry & Raspberry

Eftersom Häagen-Dazs Pierre Hermé Macaron Chocolate Ganache var en omedelbar succé så blir förväntningarna på Häagen-Dazs Pierre Hermé Macaron Strawberry & Raspberry höga.

Glassen doftar jordgubbssylt men ändå sommarfräscht på något sätt. Färgen är vackert rosa och det finns tydliga bitar av mörkrosa macarons nedblandade i glassen. Ingen virvel syns till dock.

Glassbasen är underbart krämig och den smakar som klassisk jordgubbsglass av hög kvalitet. Det finns rejält med bitar av macarons som är krispiga och sega. De smakar en hel del mandel men också jordgubb, hallon och vaniljsocker.

Även fast det inte finns någon visuell virvel så smakar vissa tuggor mer intensivt av sylt och socker än andra.

Glassen gör skäl för namnet då smaken av jordgubbar och hallon är intensiv, men tyvärr når den inte upp i chokladsmakens höjd. Vi får hoppas på fler smaker i samma serie.

Vad kostar Häagen-Dazs Pierre Hermé Macaron Strawberry & Raspberry och var köper jag den?

Pris ca 64 kr.
Inköpsställe: Mathem
Rekommendation: Somrigt och gott så är värt att testa.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Häagen-Dazs med Pierre Hermé Macaron Strawberry & Raspberry

Se så gott det ser ut!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.