Marabou Hallon

Marabou Hallon

Marabou Hallon är en passande nyhet lagom till våren. Chokladkakan doftar som en blandning av geléhallon och färska hallon.

Inuti chokladen syns vackert rosa frystorkade bitar av hallon. Dessutom finns de rikligt igenom hela kakan även om det är angivet till endast 1,3 % av innehållet. Lyckligtvis smakar de också massvis med hallon, en koncentrerad smak av hallon.

Den intensiva smaken av frystorkade hallon går fint ihop med den söta mjölkchokladen som snabbt känns lite fräschare. Bitarna av hallon är torra och krispiga och frasar sådär härligt mellan tänderna. Hela chokladkakan genomsyras av en härligt syrlig ton.

Marabou Hallon är helt klart bättre än den gamla klassikern Marabou Jordgubb som återkommer titt som tätt. Detta är en syrligare och friskare variant.

Vad kostar Marabou Hallon och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: ICA, Coopers Candy eller MatHem.
Rekommendation: Köp till midsommar såklart!

Betyg 4,25 av 5 sockerbitar.

chokladkaka

Frystorkade hallon finns där (hela 1,3 %).

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.