Dumle Totally Bananas

Dumle Totally Bananas

17 år, så länge har vi tydligen fått vänta på att få tillbaka Dumle Totally Bananas. Det ska visa sig ha varit värt väntan. Vi får uppleva ren njutning.

Förutom att de som minns Dumle Banan från förr får en nostalgitripp, så får även vi som minns Banana Skids från vår barndom det. För Dumle Totally Bananas smakar nämligen som just Banana Skids, men med en mjuk, len, seg och lättförtärd konsistens. Perfekt helt enkelt.

Av någon anledning älskar Sockerbiten konstgjord banansmak, medan den riktiga frukten går bort. Som tur är bjuder Dumle Totally Bananas på en skön artificiell smak av banan i den sega kolan. Avvägd med precision dessutom, inte för mycket smak av banan och inte för lite. Subtil perfektion.

Det tunna lagret av fet och söt mjölkchoklad på Dumle är intakt och det smakar underbart ihop med kolabomben till fyllning. Chokladen smälter bort fort på tungan, kvar lämnas en klump av smaskig banankola att avnjuta.

Det är lätt att smälla i sig lite för mycket av Dumle Totally Bananas i en sittning, men vad gör det egentligen?

Vad kostar Dumle Totally Bananas och var köper jag dem?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: Sägs finnas på Pressbyrån och Circle K. Snart på MatHem.se också.
Rekommendation: Go bananas! Köp! Njut!

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar

Dumlechoklad

Dumle Totally Bananas ser ut som en vanlig Dumle på insidan.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.