Dumle Tutti Frutti

Dumle Tutti Frutti

Dumle Tutti Frutti är säsongens smak på Dumle och hjälper till att fira att Tutti Frutti firar 100 år som godis. Den varma och färgglada påsen bjuder på ett somrigt innehåll.

Dumlekolorna doftar som vilken Dumle som helst med sin distinkta ton av söt choklad. Chokladlagret är underbart tunt och smälter lätt på tungan för att exponera den sega fyllningen.

Kolan sätter sig i varje hörn av tänderna med sin kletiga konsistens. Smaken av fruktigt gelégodis är påtaglig samtidigt som det verkar vara en mix av alla sorters frukter, för det är svårt att hitta en specifik smak. Fruktsötman blandas väl med kolan men smaken av just kola försvinner nästan.

Hur som helst är Dumle smaksatta med frukt ofta en succé då de både känns sliskiga och lite fräscha på samma gång. Ingen undantag denna gång heller, även om det finns godare varianter som exempelvis Dumle Sunny Orange och Dumle Totally Bananas.

Vad kostar Dumle Tutti Frutti och var köper jag dem?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: I butik vecka 19. Köp den hos bl.a Klippkungen.
Rekommendation: Det är så enkelt som att alla varianter på Dumle bör ges en chans, så bra brukar de vara.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Dumle med smak av Tutti Frutti

Dumle med smak av Tutti Frutti ser såklart ut som vilken Dumle som helst innanför pappret.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.