Coca-Cola Energy Cherry

Coca-Cola Energy Cherry

Äntligen befinner sig den nya Coca-Cola Energy Cherry i Sockerbitens ägo. Tydligen säljs den i Norge av alla ställen. Den vanliga Coca-Cola Energy var oerhört tråkigt så förväntningarna är låga, men cherry brukar ju göra underverk. Och det gör det här också faktiskt.

Den söta och lilla burken bjuder på en tjock och djup doft av mandelmassa och körsbär blandat med toner av Red bull och trolldeg. Det är verkligen tryck i doften.

Smaken gör dig inte heller besviken. Här finns sliskighet så det räcker och blir över. En sötma av mörk sirap maskerar energidryckssmaken ganska bra. Nästan att det blir för mycket, så att vissa drag av jord och medicin träder fram. Som mandelmassa i flytande form.

Tyvärr finns en bismak av energidryck som drar ned betyget. Men om Sockerbiten måste välja en energidryck så blir det denna helt klart. Till sist sitter en sunkig eftersmak kvar länge med inslag av arrak och mull.

Vad kostar Coca-Cola Energy Cherry och var köper jag den?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: GB Gifts
Rekommendation: Gillar du cherry och energidryck är detta något för dig.

Betyg 3,5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.