Dr Pepper Energy

Dr Pepper Energy

Den nya energidrycken Dr Pepper Energy

Dr Pepper Energy ger förhoppningar om den första goda energidrycken. Tyvärr grusas allt när läsken nuddar tungan. Något som gör att det initialt verkar lovande är dock aromen, som bär på en tung doft av söta körsbär och Red Bull. Dessutom bubblar Dr Pepper Energy friskt och är vackert mörkbrun.

Men som sagt gör tyvärr smaken rent av ont på tungan. En känsla av mjölksyra i munnen infinner sig samtidigt som Dr Pepper Energy smakar syrliga körsbär och rökig, lätt härsken, Red Bull.

Dr Pepper Energy innehåller taurin, kan det vara det som smakar metalliskt och rent av illa? Lite som att äta torr jord och sedan få en sur uppstötning. Tyvärr finns det inte mycket kvar av den goda smaken hos Dr Pepper i denna läsk. Dessutom försvinner den sköna sötman bland all energidryckssmak. Kolsyrenivån är i alla fall perfekt.

Slutligen undrar man hur pigg man blir av Dr Pepper Energy, kanske får ni svaret om ni följer Sockerbiten på Instagram. Som ni kanske förstår efter dessa rader text blev detta inte den första goda energidrycken.

Dr Pepper, ni kan bättre det är jag säker på.

Vad kostar Dr Pepper Energy och var köper jag den?

Pris ca 14 kr.
Inköpsställe: MatHem.se eller usagodis.se
Rekommendation: Undvik, njut av originalet istället.

Betyg 1 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.