Cadbury Dairy Milk Oreo Mini Filled Eggs

Cadbury Dairy Milk Oreo Mini Filled Eggs

Cadbury Dairy Milk Oreo Mini Filled Eggs är några lätta och små söta ägg som sägs vara fyllda med Oreokakor. Vissa beståndsdelar från Oreo kan vi nog hitta i dessa runda små fettbomber. Lagret med mjölkchoklad är tjockt och fett och söt. Egenskaper som gör att äggskalet lätt smälter samman med fyllningen i Cadbury Dairy Milk Oreo Mini Filled Eggs.

På grund av de tjocka väggarna av choklad blir det inte mycket fyllning i varje ägg. En vit massa som smakar mycket vanilj och kakao finns dock där inne. En viss krispighet från kexsmulor bjuds vi också på, men det är svårt att härleda det hela till Oreo. Den degiga röra som bildas mellan tänderna är enormt söt och lätt mjölkig. Om man bortser från fettchocken är Cadbury Dairy Milk Oreo Mini Filled Eggs en snabbfix för sockersuget. Tyvärr är det inget revolutionerande gott godis direkt.

Vad kostar Cadbury Dairy Milk Oreo Mini Filled Eggs och var köper jag dem?

Pris ca 20 kr.
Inköpsställe: The English Shop.
Rekommendation: Singla slant om du ska köpa en påse.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Chokladägg skurna på mitten

Såhär ser Cadbury Dairy Milk Oreo Mini Filled Eggs ut inuti. Ser gott ut va?

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.