Marabou Oreo Eggs

Marabou Oreo Eggs

Helt plötsligt är de tillbaka, Marabous påskägg som var så goda för några år sedan, men nu som varianten Marabou Oreo Eggs. Spännande med en ny smak, även om Oreo känns lite gjort redan.

Förpackningen är oerhört söt, som en liten äggkartong komplett med skedar och allt. Enligt instruktion ska man lyfta av locket på äggen och sedan skopa ur innehållet. Något som gör att händerna blir ganska kladdiga eftersom chokladen är fet och smörig.

Skalet på Marabou Oreo Eggs är ganska tjockt och chokladen är enormt söt i vanlig ordning med en god mjölkchokladsmak. Inuti finns en fluffig och beigegrå kräm med svarta smulor i. Smaken är mjölkig och söt med inslag av kakao. Små hårda bitar av Oreosmulor ger lite crunch i bettet. För i övrigt är Marabou Oreo Eggs smöriga och feta och med en len konsistens.

Sötman är enorm och bränner i gommen. Smöret lägger sig som en hinna på läpparna när vi konstaterar av Marabou Oreo Eggs både är förförande goda samtidigt som de är ganska tråkiga.

Vad kostar Marabou Oreo Eggs och var köper jag dem?

Pris ca 35-45 kr.
Inköpsställe: Coopers Candy. City Gross eller MatHem.se.
Rekommendation: Klart ni ska ha ett paket till påskbordet.

Betyg 4 av 5 sockerbitar.

Chokladägg

Kul med skedar och äggkartong!

Marabou

Så ser innehållet ut, om man skär äggen istället för som enligt instruktion knäcker upp toppen.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.