Ben & Jerry’s Peanut Butter Cup ’Wich

Ben & Jerry's Peanut Butter Cup 'Wich

Vad är väl en kväll med Ben & Jerry’s Peanut Butter Cup ’Wich? Ofantligt dyr och, alldeles, alldeles underbar.

Kakorna är ljuvligt sega, som den bästa brownie. Ganska tunna men ändå redigt kompakta, samtidigt som de är mjuka. Smaken består av sockrig choklad.

Mellan de två kakorna finns en fantastisk jordnötssmörsglass med härlig sälta från små, små peanut butter cups. Så söta, på gränsen till att man vill adoptera dem.

Sötman går hand i hand med den lätta sältan och krispigheten från sockret i kakorna. Glassbasen är gräddig och fin vilket gör att konsistensblandningen är ultimat.

Ben & Jerry’s Peanut Butter Cup ’Wich är alldeles lagom i storleken men ändå mättande. Smaken kommer Sockerbiten komma ihåg hela sommaren och troligtvis längta efter en och annan gång.

Vad kostar Ben & Jerry’s Peanut Butter Cup ’Wich och var köper jag den?

Pris ca 30 kr.
Inköpsställe: Pressbyrån.
Rekommendation: Spara veckopengen och köp snarast. Eller invänta Pressbyråns glassdagar när de kör halva priset, köp då två!

Betyg 4,5 av 5 sockerbitar.

Ben & Jerry's Peanut Butter Cup 'Wich

Mums, jordnötssmör!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook

About Andreas Engvall

Andreas Engvall är grundare, skribent och recensent på Sockerbiten och har skrivit över 1000 recensioner av godis, glass och läsk. Andreas älskar root beer och cola och jordnötssmör. Några favoriter är Jarritos Mexican Cola och Ben & Jerry's One Love.