Ballerina Kulkex Mjölkchoklad

Ballerina Kulkex Mjölkchoklad

Ballerina Kulkex Mjölkchoklad kommer i en oväntat liten förpackning nu när allt ska vara så stort. Men det känns som att ett oändligt antal kulkex rullar ur förpackningen. Stora är bollarna dessutom.

Utanpå kulorna finns ett ganska tjockt lager av mjölkchoklad som är smörigt, fett och sött. Dessutom kladdar det snabbt ned fingrarna.

Inuti Ballerina Kulkex Mjölkchoklad ska det vara ett kex, men det känns mest som något puffat och luftigt material. Smakar det lite majs månne? Krispigheten går det inte att klaga på i alla fall.

Även om det är oklart vad Ballerina Kulkex Mjölkchoklad har med Ballerina att göra och att kilopriset tangerar droglandskapet så är det ganska goda kulor ändå. Men de bör klassas som godis.

Vad kostar Ballerina Kulkex Mjölkchoklad och var köper jag dem?

Pris ca 25 kr.
Inköpsställe: MatHem.se
Rekommendation: Ett kul kex att prova, men det är synd att kalla dem för ett kex.

Betyg 3 av 5 sockerbitar.

Kulkex

Puffiga i mitten! Men inte är det ett kex, inte?!

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook
  • Cw

    Produkten för osökt tankarna till Kina Wafer Snacks, känner jag. Är de jämförbara även smakmässigt? Sen vidhåller jag nog att nya produkter som försöker framställa sig som lyxiga med ny design på förpackning och over the top-smakbombs-ingredienser oftast lanseras i mindre förpackningar medans redan stabilt säljande varianter inte sällan erbjuds även i storpack :) Nåväl, återstår att se om detta blir en produkt som kommer gå till historien som nåt minnesvärt eller om den blir som flertalet andra liknande – en lansering som kryper tillbaks till mörkret ganska raskt för att sen dyka upp något annorlunda med annat namn inom en snar framtid. :P Där fick jag väl allt till det? ;)