Matsmart rabattkod

Just nu erbjuder Matsmart 10% rabatt på godis och läsk. Giltigt till 13/9-20.

* Om det är en exklusiv rabattkod får den inte återpubliceras utan butikens eller Sockerbitens tillstånd.

Mer om Matsmart

Matsmart rabattkodMatsmart är en av butikerna där Sockerbiten ibland fyndar äldre utgåvor av godis och läsk. Gamla favoriter till bra pris. Här finns nämligen sådana produkter som kanske har fått ny etikettdesign eller börjar närma sig sitt utgångsdatum. Perfekt att minska svinnet och få godis till riktigt bra priser. Butiken finns endast online på matsmart.se.

Matsmart erbjuder rimlig fraktkostnad när du får fylla en hel låda med snask. Dessutom blir det helt fritt över 500 kr, så det är bara att shoppa på när man ändå är på gång. Sockerbiten rekommenderar att välja Airmee eller Budbee i kassan för att få hem alltihop hela vägen till dörren.

Recensioner av produkter

Här är ett urval av alla produkter som Sockerbiten testat från Matsmarts sortiment. Tyvärr är ju många fyndvaror endast till försäljning under en begränsad tid, men det är ju inte helt omöjligt att de kommer tillbaka. Det är bara att hålla utkik i butiken.

Sockerbiten kommer självklart att testa fler produkter än så från Matsmart, och nedan finns länkar till alla testade produkter. Passa på att köp några av dem med en Matsmart rabattkod. Med hela tjugo till nittio procents rabatt är det svårt att inte klicka på köpknappen. Kan Sockerbiten dessutom för tillfället erbjuda en rabattkod är det inget att tveka om.

Visa alla produkter från Matsmart som Sockerbiten testat här. 

 

Ballerina Kulkex Mjölkchoklad

Dessa hyfsade godiskex finns att fynda på Matsmart, ännu billigare med en rabattkod.

Så använder du rabattkoden

Kopiera koden ovan (klicka på knappen så visas den), och gå sedan till kassan hos Matsmart. Där, i högerspalten, finns en länk som heter Lägg till rabattkod, klicka på den så visas fältet i bilden nedan. Klistra in koden där och klicka på Lägg till så får du rabatten. Smidigt och enkelt.

Ange rabattkoden här

Klicka för att visa fältet där du anger koden.