Swamp Pop Filé Root Beer

Swamp Pop Filé Root Beer

Äntligen går det att inhandla Swamp Pop Filé Root Beer i Sverige! Ända sedan de första dropparna av Swamp Pop Noble Cane Cola rörde vid tungan har jag längtat efter denna läsk. Tack vare Soda Nation går drömmen i uppfyllelse.

Läsken är mörk som natten och skummar friskt och mjukt, likt det bästa badskum du någonsin skådat. Eller kanske rakskum.

Doften är intensiv. En arom av tigerbalsam smeker näsborrarna på ett hårdhänt sätt. Tillsammans med den klassiska doften av Jenka blir det drag i bihålorna. En unik doft för att vara en root beer, även om det inte är odelat positivt.

Sötman är signerad Swamp Pop vilket innebär ett fantastiskt djup med tryck i karamelltonerna. Underbart! Swamp Pop Filé Root Beer har en perfekt avvägd Jenkasmak av sassafrass som kittlar tungan. Samtidigt gör sötman att det mer liknar en korsning av vaniljcola och root beer.

Swamp Pop Filé Root Beer hör helt klart till den absoluta läsktoppen, inte helt oväntat.

Vad kostar Swamp Pop Filé Root Beer och var köper jag den?

Pris ca 26 kr.
Inköpsställe: Soda Nation.
Rekommendation: Köp minst ett sexpack och njut.

Betyg 5 av 5 sockerbitar.

Följ Sockerbiten på Instagram Dela recensionen på Facebook
 • areacode08

  Låter fruktansvärt spännande. Ska nog hasta förbi Soda Nation efter jobbet idag och inhandla lite.
  Har du varit förbi Monks American Bar på sveavägen? Där har de en Hard Root Beer från Coney Island Brewing som är på 5.2% och är förbaskat god.

  • Do it, köp alla Swamp pop de har!

   Aha coolt, men alkohol går bort :)

   • areacode08

    Förstår om du inte dricker alkoholhaltiga drycker men om du oroar dig för att den ska smaka alkohol så är det lugnt. Jag försöker hitta någon ton av alkohol men gör det blankt inte.